La companyia
El 2007 en Pol Casademunt i la Sara Fanlo Bayo (Sara Lhola) descobreixen el món del circ a l'espai autogestionat "CSO La Fibra" fent els seus primers passos sobre el trapezi amb l'Eli Coll i la Marina Montserrat (Cia Volaquivol)i a través del projecte de circ autogestionat de l'Associació de Circ Cronopis de la que a dia d'avui en formen part.
El 2008 comencen junts el seu camí professional a l'Escola de Circ "El Circ Petit" a Pineda de Mar (Barcelona) especialitzantse en Trapezi Duo amb Serena Vione.
El 2009 s'inscriuen a la "Scuola di Circo Cirko Vertigo" a Grugliasco (Torino) a on, durant el període de tres anys, i gràcies a les classes amb Arian Miluka, Fatos Alla, Silvia Francioni, Igor Matyushenko, Michela Pozzo i Luisella Tamietto s'especialitzen a les disciplines d'escala
Acrobàtica (Pol) i Trapezi Fixe (Sara). Tanquen aquest període amb la gira de l'espectacle de final de curs, "Cirque Deco", amb al voltant de 40 actuacions a festivals com "Street Theatre Festival Ana Desetnica (Eslovènia), "Festival Vertical'étè"(França), "Festival di Artisti di Strada di Ascona (Suïssa), "International Puppet and Mime Festival of Kilkis"(Grècia).
POL CASADEMUNT
// escala, trapezi duo, malabars amb pilotes
​
El 2013 en Pol es divideix entre Itàlia, França, Suïssa, Bèlgica, Romania, Polònia, Grècia i Eslovènia duent a escena diversos espectacles: -"La luna in un giorno" amb la Companyia "Il Circo di Lorca"(Cirko Vertigo/Exvoto); -"Klinke" i "Kòlok" amb la companyia Milo e Olivia, a on substitueix el seu mestre d'escala Milo Scotton; -"Fragile XXL" amb la companyia Pantakin de Venecia, amb la qual porta en escena el 2014 "Circo soufflè", el 2015 "Crazy family circus" i el 2016 "Famiglia Soufflè". El 2018, amb la companyia Cirk'Crash presenta l'espectacle "Briks" que guanya el premi Zirkolika al Millor Espectacle de Clown. Aquest espectacle es porta en escena en diverses ocasions, com; al "Festival Trapezi"(Reus), a la "Fira de Circ"(La Bisbal) i a "Cronopis"(Mataró), De 2019 a 2022 és el cap tècnic al Festival de circ Curtcirckit (Montgat) Al 2021 comença a aprendre mà a mà amb Jael Sarthou al curs amb el professor Fernando Melki a l’espai de circ Cronopis, on entrena habitualment.
SARA FANLO BAYO
// trapezi, trapezi duo, dansa contemporànea
​
El 2013, la Sara torna a Catalunya on continua enriquint la seva formació a través de diversos "stage" de trapezi i de dansa, i entrenant a "l'Espai de Circ Cronopis" a Mataró (Barcelona) a on actualment continua entrenant, assistint a cursos i forma part de l'equip de professors, ensenyant trapezi per a adults i aeris per a infants.
Del 2014 al 2019 és professora de teles i trapezi per a joves i adults a l'"Espai Jove Morralla" a Blanes(Girona). El 2020 és professora de disciplines aèries "BuhdaJump"a Lloret de Mar(Girona).
Durant aquests anys imparteix «workshops» d'investigació i tècnica al trapezi en aquests espais i participa amb el seu número a diversos Cabarets: "RAI Associació"(Barcelona), "DomoSapiens Circus","Festa Major de Premià") fent, en alguns casos, col∙laboracions amb artistes de música en directe i videomapping, i en altres, integrant temes de reflexió sobre la psiquiatria i sobre l'ego humà a través de l'ús de menjar i aigua en escena.
El 2016 participa en la realització de l'espectacle "Cops de Circ"(Cia Accidentats/Circ de Nadal de Cronopis). El 2018 crea en col∙laboració amb altres artistes el microespectacle de trapezi experimental "Musequi", portat a escena a l'"Ateneu de NouBarris"(Barcelona), a la "Festa Major de Cardedeu", al "10è Aniversari de la Carbonella"(Canet de Mar), al "Festival de Circ i Art Combatiu de la Candela"(Santa Susanna) i al "Cabaret al Pati" a Cronopis.
UTA CIRC
//Pol i Sara
​
El 2017 Pol i Sara es reuneixen, tornen al trapezi duo i creen la Companyia UTA Circ.
El 2018 neix l'espectacle "LlibreLleureLliure" amb la col·laboració de Danilo Facelli.
El 2019 participen amb Rebekka Spieggel, Raffaele Riggio, Eli Coll, Odilo Fernandez, Rocio Reyes i Tona Punsola a l'espectacle "KAPDALA"(Circ de Nadal de Cronopis 19), a on per la primera vegada, Sara i Pol, mostren el personatge del Siamès, amb el que creen el número de trapezi duo "No Matalàs!", també gràcies a la col·laboració de Sílvia Capell i Laura Miralvés.
Amb aquest número de circ participen a diversos cabarets com al "Gala de Circ 1a Trobada de Circ de Girona", a la "Tattoo Circus"(Manresa) i a l'"El Garitu"(Cardedeu).
Al 2020, a través del treball de recerca en el número de duo, comencen a desenvolupar la creació
de l’espectacle de llarga durada "No Matalàs!", que representa l’evolució del treball precedent.
​
​
Al 2020, amb Jael Sarthou i Xavier Albuixech, formen la Companyia Espavila, un quartet amb el qual crean l’espectacle de format de carrer « No Pastanaga » i comencen a mostrar-lo en públic fent una petita gira d’estiu als pobles del Parc Naturel des Cévennes (France) i al "Festival de Test" d’Avinyó 2021, amb qui continuen fent crèixer el projecte amb una propera residència a “Cal Gras”. Continuen treballant a França el 2021 amb una seona gira estiva del quartet.
Al 2021 UTAcirc segueix treballant per millorar «NoMatalàs».Tenen la mirada externa d’Antxon Ordoñez, el qualels acompanyarà a les properes residències.Formen part del programa: «Celler de Creació de laCarpa Revolució»Comencen a probar l’espectacle complet en públic a"El Dia Mundial del Circ" (Mataró), Festa Major deCanet de Mar, "Festa de la Diversitat" (Hospitaletdel Llobregat) i a dins de la programació deFestivals com "Fes Plus Chapeau" (Sant Père de Ribes- Barcelona) i "Circalle" (Très Cantos - Madrid) .Interessats a seguir perfeccionant la seva tècnicade trapezi duo estan continuament en actualitzacióprenent classes i stages, dels quals recordemaquells amb; Asvin Lopez, Toni Gutierrez, PiliSerrat i Yuri Sakalov.