No Matalàs! - UTA circ - Kapdala - Cronopis - trapecio duo

La companyia

El 2007 en Pol Casademunt i la Sara Fanlo Bayo (Sara Lhola) descobreixen el món del circ a l'espai autogestionat "CSO La Fibra" fent els seus primers passos sobre el trapezi amb l'Eli Coll i la Marina Montserrat (Cia Volaquivol)i a través del projecte de circ autogestionat de l'Associació de Circ Cronopis de la que a dia d'avui en formen part. 

El 2008 comencen junts el seu camí professional a l'Escola de Circ "El Circ Petit" a Pineda de Mar (Barcelona) especialitzant­se en Trapezi Duo amb Serena Vione. 

El 2009 s'inscriuen a la "Scuola di Circo Cirko Vertigo" a Grugliasco (Torino) a on, durant el període de tres anys, i gràcies a les classes amb Arian Miluka, Fatos Alla, Silvia Francioni, Igor Matyushenko, Michela Pozzo i Luisella Tamietto s'especialitzen a les disciplines d'escala 

Acrobàtica (Pol) i Trapezi Fixe (Sara). Tanquen aquest període amb la gira de l'espectacle de final de curs, "Cirque Deco", amb al voltant de 40 actuacions a festivals com "Street Theatre Festival Ana Desetnica (Eslovènia), "Festival Vertical'étè"(França), "Festival di Artisti di Strada di Ascona (Suïssa), "International Puppet and Mime Festival of Kilkis"(Grècia). 

POL CASADEMUNT

// escala, trapezi duo, malabars amb pilotes

El 2013 en Pol compagina les seves actuacions entre Itàlia, França, Suïssa, Bèlgica, Romania, Polònia, Grècia i Eslovènia duent a escena diversos espectacles: ­"La luna in un giorno" amb la Companyia "Il Circo di Lorca"(Cirko Vertigo/Ex­voto); ­"Klinke" i "Kòlok" amb la companyia Milo e Olivia, a on substitueix el seu mestre d'escala Milo Scotton; ­"Fragile XXL" amb la companyia Pantakin de Venecia, amb la qual porta a escena el 2014 "Circo soufflè", el 2015 "Crazy family circus" i el 2016 "Famiglia Soufflè". El 2018, amb la companyia Cirk'Crash presenta l'espectacle "Briks" que guanya el premi Zirkolika al Millor Espectacle de Clown. Aquest espectacle es portat a escena en diverses ocasions, com; al "Festival Trapezi"(Reus), a la "Fira de Circ"(La Bisbal) i a "Cronopis"(Mataró). 

SARA FANLO BAYO

// trapezi, trapezi duo, dansa contemporànea

El 2013, la Sara torna a Catalunya on continua enriquint la seva formació a través de diversos "stage" de trapezi i de dansa, i entrenant a "l'Espai de Circ Cronopis" a Mataró (Barcelona) a on actualment continua entrenant, assistint a cursos i forma part de l'equip de professors, ensenyant trapezi per a adults i aeris per a infants. 

Del 2014 al 2019 és professora de teles i trapezi per a joves i adults a l'"Espai Jove Morralla" a Blanes(Girona). El 2020 és professora de disciplines aèries "BuhdaJump"a Lloret de Mar(Girona). 

Durant aquests anys imparteix «workshops» d'investigació i tècnica al trapezi en aquests espais i participa amb el seu número a diversos Cabarets: "RAI Associació"(Barcelona), "DomoSapiens Circus","Festa Major de Premià") fent, en alguns casos, col∙laboracions amb artistes de música en directe i videomapping, i en altres, integrant temes de reflexió sobre la psiquiatria i sobre l'ego humà a través de l'ús de menjar i aigua en escena. 

El 2016 participa en la realització de l'espectacle "Cops de Circ"(Cia Accidentats/Circ de Nadal de Cronopis). 

El 2018 crea en col∙laboració amb altres artistes el microespectacle de trapezi experimental "Musequi", portat a escena a l'"Ateneu de NouBarris"(Barcelona), a la "Festa Major de Cardedeu", al "10è Aniversari de la Carbonella"(Canet de Mar), al "Festival de Circ i Art Combatiu de la Candela"(Santa Susanna) i al "Cabaret al Pati" a Cronopis. 

UTA CIRC 

//Pol i Sara

El 2017 Pol i Sara es reuneixen, tornen al trapezi duo i creen la Companyia UTA Circ. 

El 2018 neix l'espectacle "LlibreLleureLliure" amb la col·laboració de Danilo Facelli. 

El 2019 participen amb Rebekka Spieggel, Raffaele Riggio, Eli Coll, Odilo Fernandez, Rocio Reyes i Tona Punsola a l'espectacle "KAPDALA"(Circ de Nadal de Cronopis 2019), a on per la primera vegada, Sara i Pol, mostren el personatge del Siamès, amb el que creen el número de trapezi duo "No Matalàs!", també gràcies a la col·laboració de Sílvia Capell i Laura Miralvés. Amb aquest número de circ participen a diversos cabarets com al "Gala de Circ 1a Trobada de Circ de Girona", a la "Tattoo Circus"(Manresa) i a l'"El Garitu"(Cardedeu). 

El 2020, continuant la investigació en el número, creen l'espectacle "No Matalàs!", que representa l'evolució del treball precedent. 

Interessats a seguir perfeccionant la seva tècnica de trapezi duo estan continuament en actualització prenent classes i stages, dels quals recordem aquells amb Asvin López, Toni Gutiérrez, Pili Serrat i Yuri Sakalov. 

No Matalàs! - UTA circ - Pol Casademunt - Sara Fanlo Bayo